Zmenšiť textZväčšiť text

Šport

Deň detí 2018

Tento rok bol úžasný pre naše ratolesti. Zišli sa vo veľkom množstve ako deti,tak aj dospelí. Boli pripravené rôzne hry,súťaže a iné aktivity,ktoré boli zakončené futbalom medzi detmi a dospelými, jednoducho skvelé kultúrne  vyžitie pre všetkých. Samozrejme všetci účastníci obdržali odmeny..

O občerstvenie a pitný režim bolo postarané.

Fotky si môžete pozriet v Galérii: Deň Detí!!!


Stolný tenis- od:18.3.2018

Veľké poďakovanie OZ Dubine za zakúpenie stolného tenisu a basketbalového koša pre deti a mládež....Deti a mládež má veľký záujem o šport v našej obci.  Pre veľký záujem sa hrá stolný tenis každý týždeň pod vedením V.Čajka a V.Leskovianskeho v priestoroch MKD. Basketbal sa hrá na ihrisku. Snáď budú z našich mladých raz 
   majstry Slovenska.           Len tak ďalej.....


Zimná turistika-27.1.2018

-Ako sa vraví: V zdravom tele,zdraví duch. Každý rok sa organizuje zimná túra po okolí obce na Hrabinu,kde si môžu malý, ale aj  veľký oddýchnuť  po náročnom výstupe a náročnom brodení sa v snehu...


Športovo-rodinný deň-11.8.2018

Tento rok sme po prvý krát organizovali Športovo-rodinný deň,ktorý mal veľký úspech. Na svoje si prišli deti,mládež, ale aj dospelý. Pre najmenších bol vytvorený detský kútik v MKC, kde si mohli kresliť,hrať rôzne spoločenské hry,skladať puzzle a mnoho iných aktivít.

Pre staršie deti boli organizované rôzne súťažné disciplíny( streľba, stolný tenis, nohejbal,futbal,volejbal,vybíjaná) a kvíz pre deti ZŠ,kde si mohli oprášiť svoje vedomosti z prírody,okolia obce a iných otázok.

Večer sa konala sedliacka olympiáda, kde súťažili deti aj ich rodičia.

Po veľkej námahe  nám dobre padol aj guláš a občerstvenie,aby sme nabrali sily na ďalšie úlohy......

Po splnenej úlohe každý účastník obdržal nejakú cukrovinku.

Neskôr večer bolo vyhodnotenie súťaží, boli rozdané krásne ceny. Veríme, že sa všetkým páčili ich výhry.

Účastnilo sa veľa občanov aj zo susedných obcí.

Tešíme sa aj na budúci rok ,veríme ešte vo väčšom množstve, ako tento rok.

Všetkým ďakujeme za účasť.